fredag 20. februar 2009

Billie Holiday en gang til

Er ikke bildet under utrolig vakkert? Jeg kan liksom ikke se meg mett på det. Det er noe der. Det er noe med henne. Damen, øynene, stemmen. Og blomsten, kanskje. Tenk å kunne gå sånn!

Her kan du høre henne.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Har du sovna nå?
;o)

heklehatt sa...

he-he - og takk for omtanken: er det noe som heter bloggdvale? jeg tror jeg har havnet der. Orker knapt nok åpne pc'n når jeg kommer hjem fra jobb. Ikke nødvendigvis så trøtt, men litt mett av inntrykk. Føler ikke alltid at jeg har noe jeg liksom MÅ si. Jeg er imponert over alle som legger ut innlegg etter innlegg - hvordan får dere det til??
håper å våkne snart:-)

Anonym sa...

Jeg har blogget en gang tidligere, om et helt annet tema. Det gikk utrolig fint i fem, seks måneder, og så gikk jeg rett i dvale og siden ble det ikke noe mer. Kan godt tenke meg at det skjer denne gangen også. Men forløpig synes jeg det er veldig morsomt å skrive om det jeg leser og opplever. Vi får se.

heklehatt sa...

ja. det jeg tenker, er at jeg kanskje bare skriver litt sjeldnere. Kanskje jeg taper noen lesere på det (det er jo gøy med blogger som hele tiden oppdateres). Med ett innlegg om dagen passer rett og slett ikke for meg. du får komme innom i blant og sjekke! jeg leser din blogg også - veldig fin:-)

Anonym sa...

Hei Heklehatt.
Går det bra?
Jeg er litt lei av snøen kjenner jeg. Skal på ski i dag, skal på ski i morgen, men har veldig veldig lyst til å se krokus i plenen hjemme. Men nå er det en og en halv meter snø ute så det er liksom litt lenge til.
Jeg leser Kjell Westö; Der vi engang gikk. Den er fin. Hvordan gikk det med drømmeakademiet?
Ha det fint så lenge.

Anonym sa...

...fakultetet var det kanskje...

heklehatt sa...

hei knirk, så koselig å høre fra deg! her i gården går det veldig bra, jeg er bare mye mindre i bloggverden for tiden. Ikke gi meg opp - jeg kommer tilbake! Jeg har gått over til "Læerer'n" - en bok av Frank McCourt. Den passer bare veldig bra for arbeidssituasjonen min - ungdom med adferdsproblemer. det er veldig slitsomt, og veldig deilig å lese en som får deg til å le av det hele!

Morsomt at du leser kjell westö - spent på å høre hva du synes om den. Jeg begynte på den sist jeg var i finland (har finsk kjæreste!), men la den vekk igjen. Den er et eksempel på en bok jeg tror jeg hadde likt veldig godt i ungdomsskolealder eller noe. Fordi handlingen er spennende. Men språket treffer meg ikke, den har liksom ikke noe ved seg, ikke på den måten - skjønner du hva jeg mener? Håper du har en fin leseropplevelse, for den finske historien burde vi jo alle kjent bedre.

takk for omtanken, knirk, og stay tuned. Jeg kommer innom din side snart også:-)

Anonym sa...

Nå har jeg skrevet om Westö på siden min. Jeg likte den! Rågodt! Men jeg skjønner hva du mener. Språket er ikke styrken i fortellingen, absolutt ikke. Men jeg synes det var helt greit, for jeg ble sugd inn i handlingen og innholdet. Jeg likte den. Og du MÅ jo lese den hvis kjæresten din er finsk - du lærer så mye om Finland.

heklehatt sa...

sant nok - jeg SKAL gjøre det! morsomt å lese når man er i finland og kjenner igjen stedsnavn osv. Skal klikke meg inn til deg i nærmeste fremtid og lese først!

Anonym sa...

God påske Heklehatt! Hva skal du lese i påsken mon tro?

heklehatt sa...

kjære knirk, nå skal det bli usedvanlig deilig med påske! vi skal på hytta bare en times tid unna - en høyde i skogen med utsikt og fuglesang. Kanksje litt ski. Bøker. Jeg gleder meg sånn. Og hva skal du? god påske!
h

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫