mandag 25. mai 2009

Ferdig!

Og DER var jeg ferdig! Endelig! Siste eksamen er vel overstått, åtte års studier på baken - og jeg kan med god samvittighet kalle meg lektor.

Har gledet meg sånn til å kunne lese og skrive hva jeg vil når jeg vil uten å føle at jeg burde lest noe annet. Nå gjenstår det å se om dette vil gi seg positive utslag på bloggen...
...

9 kommentarer:

Monica sa...

gratttttulerer! nyt følelsen! nyt friheten! jeg er i en sånn fase selv nå, der jeg har masse tid til å gjøre noe annet enn å skrive, og det er så DEILIG å lese andres ting! igjen: gratulerer - og bra jobba :-)

Aina sa...

Hurraaaa! Gratulerer!

Lille søster sa...

Gratulerer, lektor Heklehatt!

heklehatt sa...

tusen takk, alle tre! og tenk å kunne nyte det fantastiske solskinnet, sånn helt uhemmet!

bokdama sa...

Så bra!! Gratulerer! Jeg har en igjen 5. juni. Verden ser lysere ut etter det. Men jeg fikk i det minste en A i Medier & Kommunikasjon...:-)

Anonym sa...

Superdupert - gratulerer lektor. Vi håper på økt aktivitet på bloggen da vi tilhører din bloggs fanklubb.

heklehatt sa...

takk, folkens! Så hyggelig at dere trives her inne. Og gratulerer til bokdama, nå er det bare å holde ut, og så er du friiiii! bra jobba!

Bai sa...

Gratulerer! Eg nærmar meg stadig, eg også. Er det ikkje litt absurd å vere ferdig? For meg er tanken på å skulle bli ferdig ganske absurd.

heklehatt sa...

Ja - og hva mener man egentlig med ferdig? Vi vil jo alltid videre, vil vi ikke? Et nytt kurs, en ny idé. Ser ikke for meg at "nå skal jeg aldri studere mer", liksom. Kanksje det blir forskning etterhvert. Eller kanskje noe helt annet. Med ferdig mener jeg nå egentlig bare ferdig med dette hardkjøret som har vært dette semesteret. Full jobb, ekstrajobb, studier og litt andre ting i tillegg. Aldri mer, sier jeg! Men så får vi se... Nå skal jeg i hvert fall snart ha laaaaaaang sommerferie.

Lykke til med dine ting!