fredag 1. mai 2009

Å vær(e) eller ikke ikke vær(e)

Aina på flimrebloggen skriver om skrivestopp på grunn av overarbeid og alt man kan gjøre i stedet for å skrive. Og alle kjenner seg vel igjen i dét: at man kan ta oppvasken eller pusse vinduer og betale regninger eller gå i parken i stedet. Og apropos parken: hvordan lar dere dere påvirke av været?

Det er første mai og så herlig vårvær, og jeg kjenner føttene strekke seg etter sommersko og tørr asfalt. Hvordan kan man sitte inne og "trøkke" når man kunne vært på picknick eller sykkeltur eller tatt årets første bad?

Jeg er nok fæl til alltid å føle at jeg burde komme meg ut, ikke burde, MÅÅÅ komme meg ut, at det er ute som teller. Menneskene trenger luft. De dagene jeg har bestemt meg for å skrive, tar jeg alltid en liten morgentur, så jeg i hvert fall har vært ute. Det hjelper litt. Noen som har noen andre triks?

Denne helgen blir det uansett ikke noe litterært - vær eller ikke vær. Skal ha tre eks-oppgaver ferdige innen tre dager og sliter skikkelig. God langhelg til dere andre!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skriv ute i blomsterenga!
Og ikke sett høye krav til deg selv i forhold til at alt du skriver skal være av himmelsk god kvalitet. Det gjør nemlig at det blir utrolig lett å gjøre noe helt annet enn å skrive. Vi venter liksom på den guddommelige inspirasjon, men fuck den liksom. Sier tøffe jeg!

heklehatt sa...

bra sagt, søta! det er sant, det, at de høye kravene dreper skrivelysten. Skriv i vei, bearbeid etterpå, er kanskje et bedre mantra. Hørtes deilig ut med sommereng...

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看